Hej jeg hedder Nanna og velkommen til HOW TO DO FASHION

Jeg elsker at lave smukke ting med mine hænder. Jeg er vild med at undervise og give min viden videre og så elsker jeg at lave gennemarbejdede symønstre.

Jeg er uddannet skrædder og mønsterkonstruktør. Jeg har arbejdet professionelt med tøj I over halvdelen af mit liv. Jeg fandt aldrig min plads i modebranchens meget hurtige arbejdsgange så for år tilbage valgte jeg at starte med at undervise i det jeg kan, syning, tilretning og konstruktion. Det er den helt rigtige plads for mig og jeg elsker det. I 2014 valgte jeg at udgive mit første snitmønster og siden er der kommet mange flere til. Jeg er meget optaget af den gode pasform og det har jeg fokus på i både mine mønstre og kurser i syning og tilretning. I de 20 år jeg har arbejdet med at sy og skabe tøj har jeg lært en masse smarte tricks og dem deler jeg gladelig både her på hjemmesiden og på alle mine sykurser og tilretningskurser.

Min passion og kærlighed ligger i detaljen, det gode håndværk og det smukt tilrettet tøj. Alt sammen noget du finder her på min hjemmeside

Velkommen til

De bedste hilsner Nanna

Navn *
Navn
 

Tlf: 26834610