THE PERFECT SKIRT

Jeg har længe ønsket mig at lave et sæt, sådan et med en nederdel og en jakke som passer sammen og som selvfølgelig er vintage inspireret. Så til den ternede version af NO. 4 har jeg lavet mig en nederdel. Jeg har lavet en pencil skirt, med gå slidt og læg foran. Den er blevet helt perfekt, den skjuler mine store lår og lille topmave og så er den dejlig at have på.

Jeg har arbejdet ud fra en af de grundmodeller som jeg bruger på mine workshops. Jeg har lagt vidde ind over mine lår, som er temmelig store, så har jeg lavet læg ved maven for at skjule den ”dal” der er mellem mine lår og topmave. Jeg har også lavet den kortere i ryggen, for der får jeg altid en pølse af ekstra stof, fordi jeg har svaj ryggen, og er rimelig kort.

Jeg har valgt ikke at fore den, da jeg altid går med underkjole og det giver den samme effekt.

Denne nederdel kommer ikke som snitmønster, men jeg synes jeg vil vise jer den alligevel. Hele sættet skal i nok få at se på et andet tidspunkt.

English summary:

I have made a suit, a vintage inspired suit. The jacket is the first test of the new pattern no.4. The skirt is a pencil skirt, and it fits me like a glove. I am so happy with it. It hides my heavy thigh and my belly.

I promise to show the full suit another day.

htdf1234Comment