MORE OPPORTUNITIES

Jeg arbejder på højttyk med det næste mønster, som er No. 4 i rækken. Det er en Frakke som er inspireret fra en vintage frakke jeg købte sidste år og som jeg er utrolig glad for. Men konceptet bliver denne gang en smule anderledes.

Når du køber et How to do fashion mønster nu, så får du en basis model som der så løbende kommer udviklinger til. Men jeg har erfaret at det ikke er alle der har mod på at kaste sig ud i den store snitudvikling, og det vil jeg prøve at imødekomme.

Mønster No.4 udkommer derfor på en lidt anden måde. Det vil sige, at i det mønster du køber, er der allerede for trykte muligheder. Forskellige kraver, flere længder og muligheder for lommer. Det betyder ikke at der ikke løbende kommer fif og tricks op på bloggen, for det gør der. Jeg synes stadig at mønstrene skal have lov til at udvikle sig, men der bliver fra start flere muligheder.

Der kommer selvfølgelig stadig tilretnings guide, hvor det behøves, der kommer en masse tips og tricks løbende, og mønsteret bliver stadig lige til at klippe ud.

håber i vil kunne lide mit nye mønster

billederne under er min inspiration til kraver, hvilke det er blevet må i vente med at se

English summary:

I am working very hard to get the next pattern ready. This time it will be translated into English. There will be 3 versions of the pattern no.4. All the patterns from how to do fashion comes in your own size and it will be ready for you to cut out and sew. No tracing after 1000 of different lines, just cut and sew. In addition to the pattern their will continue to follow different tips and tricks on the blog.

the pictures below are my inspiration for collars

I hope you all will like my new patterm


 

htdf12342 Comments