SPRING WORKSHOPS

Januar er slut, juhuu. Nu er det februar, en dejlig kort måned og når den er slut så kommer foråret, det siger kalenderen i hvert fald. Forår er dejlig og i dette forår har jeg lidt forskellige workshops smat aftenhold måske skal du med.

Den 25-26 februar har jeg næste workshop. Her kan du lave en grundform eller sy en af forårets eller sommerens kjoler som passer perfekt til dig eller forårets jakke.

Aftenhold er en fantastisk mulighed for at komme og sy og få hjælp of så forsætte hjemme. Jeg sørger altid for at du er klar med nogle hjemme opgaver så du når mest mulig på de 5 gange aftenholdet løber over. Næste aftenhold starter den 21 marts og der er 2 pladser tilbage.

4 marts holder jeg min først knap workshop. Her kan du lære at lave de smukkeste hjemmelavede knapper til at pryde dit tøj.

Den 11-12 marts har jeg endnu en weekend workshop. Her kan du lave en grundform sy kjoler, jakker eller den nederdel som bare sidder perfekt.

28-30 april skal jeg et smut forbi Emilie lunden og holde en 3 dags workshop hvor vi skal lege med glamour, lave smukke velsiddende kjoler. Du kan læse meget mere om det her.

Måske er det dette forår du skal lære meget mere om at sy dig egen velsiddende garderobe og arbejde med tøj der klæder lige din kro

htdf1234Comment