MY FAVURITE COLOR

It has been said that everyone has a color. A color that always make you feel good when you wear it. For me it is green. Green works with my slightly pale-red skin and it makes my eyes stand out. I was once told that your prime color is the color your iris have closest to your pupil. I do not know if it is true, but now as I look closely to my eyes I can see it is true in my case. But is it true for you? I am very curious to hear from you.

This means that I have many green tones in my wardrobe and in my fabric stack. Here is one more green color splash, my new green shoes.

The blouse is made from No. 00 Danmark and the skirt is made from the sewing pattern No. 5 Århus

 

 

Alle har en farve de altid bliver draget af, en farve som gør én tryk fordi man ved at den fungerer.  For mig er det grøn. Grøn passer godt til min lidt rødlige hud og, den får mine øjne til at stå mere frem. Man siger at alle har en farve og at man kan fine den ved at se på ens øjne. Farven der ligger i iris tættest på ens pupil skulle være ens primær farve. Jeg ved ikke om det passer, selv har jeg prøvet mig frem. Men når nu jeg ser efter så passer det meget godt. Jeg har grøn/blå øjne og på mine øjne er det der ligger tættest på min pupil røn så på mig kan den teori godt bruges. Passer den på dig? jeg er lidt nysgerrig på at høre om det bare er mig der er heldig.

Men det betyder at mit stoflager og garderobe har rigtig mange grønne toner. Her er endnu et stykke grønt tøj og så er der også sneget sig et par grønne sko ind.

Blusen er mit gratismønster No. 00 Danmark og nederdelen har jeg lavet ud fra No. 5 Århus mønsteret

htdf12344 Comments