New York New York

freedom-tower.jpg

Jeg synes der er noget Magisk over New York. Måske jeg har set for meget Sex and the city, som har svøbt byen ind i stilede kvinder, fantastiske outfits, og ikke mindst en livsstil jeg drømte om i mine 20ér. Nu er jeg i 30érne og elsker mit rolige liv i Vanløse. Men til maj skal jeg et smut til new York og snuse lidt til den stemning byen rummer. Jeg skal alene af sted for at besøge Maria, som er flyttet til New Jersey. Til daglig har hun udsigt over Carrie, Charlotte, Miranda og Samanthas ø, Manhattan. Jeg har været i New York før, men jeg glæder mig til at se byen med andre øjne, fra den anden side af Hudson floden og opleve noget mere lokalt.

Turen er ikke kun fornøjelse, jeg skal også arbejde:)

Mine planer for min tur er:

  • Jeg skal se en mode udstilling, har du nogen forslag så del gerne med mig

  • Jeg skal i Garmentment district og købe et stykke stof med hjem, som jeg altid gør når jeg er ude og rejse. Planen er at det skal være et Anna Sui, jeg elsker hendes prints og synes hun er en af de bedste new York´er designere.

  • Jeg skal ud og se på vintage butikker.

  • Jeg skal købe sko.

  • Og så skal jeg hygge med Maria, spise god mad, gå ture og mærke byen.

 
00320fullscreen.jpg