5 Trends denne vinter


Sæsonerne skifter og det samme gør garderoben og ikke mindst moden. Vi bliver bombarderet med nye trends og must haves til den nye sæson.

Jeg kan ikke sige mig fri for at blive påvirket, men jeg hviler nu meget godt i min stil, så jeg hopper ikke med på alt for mange at de hurtigløbende trends. Det hjælper også på det når man er hjemmegjort. For så er det virkelig hjertet der taler når man kreerer og iføre sig et outfit.

Jeg har også nogle must haves til dette efterår og vinter.

1. Blomsterbroderi

 Jeg er i gang mad at broderer blomster på et meget smukt stykke guld silke, købet i London sidste år. Det skal blive til en quiltet jakke som skal holde mig varm inde døre som en slags cardigan.

2. Tern

Tern er en klassiker. Jeg har tern i alle former og farver og i år kommer der mere til i min garderobe. Jeg har en meget smuk gul storternet uld som jeg drømmer om at lave et par No. 14 Madrid bukser med en tilhørende vest.

3. Hårpynt

Vi kommer jo ikke uden om de store vatteret hårbøjler i år. Jeg er vild med hårpynt i alle former og afskygninger. Men hårbøjler har aldrig helt virket på mit hoved. Men i år er der kommet rigtig mange med masser af volumen og højde på og det fungerer på mig. Jeg drømmer om en som denne i grøn, men jeg skal da også prøve at lave en selv, en som kan matche min gule jakke med blomsterbroderi.

4. suits

For mig er suits en klassiker jeg syr mindst et om året. Det er mit absolut ynglings når vejret bliver koldere. Det holder mig varm og får mig til at se knivskarp ud

5. hvide støvler

Det mest upraktiske til en vinter i Danmark må være hvide støvler. Hvis man så også vælger en med hæl så trodser det vist alt praktik – Solgt – jeg drømmer som hvide støvler til denne vinter og kunne jeg få råd til disse ville det gøre min efterårs og vintergarderobe så meget mere chick.

kollage.jpg


StilNanna Martinussen