campaign_banner.jpg

Act Like A Lady, Be Like A Boss er navnet på den nye
How To Do Fashion kollektion.
 

Inspirationen er hentet i kontrasten mellem det feminine og det maskuline. Der leges med de sensuelle undertoner men udtrykket er stadig kraftfuldt.

Resultatet er en kollektion med rene linjer, feminine detaljer, klassiske silhuetter, temperament og klare referencer til spansk kultur.


No. 14 Madrid

Disse bukser er inspireret af 1940ernes maskuline udtryk i kvindemoden. De er højtaljet, har et dybt læg, lommer og gylp. Dette er en helt klassisk vig buks med alle de klassiske detaljer fra herremoden, forskellen er at disse sidder smukt på en kvindekrop.

No. 16 Sevilla

Denne kjole er inspireret af 30érnes spanske senorita. Den smalle underdel med en fyldig bund og den lukkede overdel med den dråbeformede åbning skaber en moderne hverdagskjole af den klassiske senorita.

No. 15 Barcelona

Denne kappe er inspireret af kvinden der ikke er bange for at stå op for sig selv. Den er lavet som en klassisk kappen men denne giver dig både talje, en skarp skulderlinje og det smukke fald på ryggen.

No. 17 Granada

Denne skjortebluse er inspireret af tyrefægterens vest og jakke. Det maskuline udtryk i skjortens linjer sammen med Kvindens feminine udtryk giver den perfekte balance