Tilbage til Alle begivenheder

SY OG TILRET TIL DIN KROP KBH 24-25 AUG


  • HOW TO DO FASHION skjulhøj allé 32, baghuset ved Marilyn Monroe vanløse Denmark (kort)

Der findes ikke rigtige eller forkerte kroppe, kun dårligt tilrettet tøj! Det er tøjet der skal passe til kvinden ikke omvendt.

Kvinders kroppe er individuelle, ingen ser ens ud, heller ikke kvinder med de samme kropsmål. For fylde, knoglestruktur, holdning og personlighed er det der er med til at skabe en kvindes form. Men en ting er helt ens for alle kvinder – Alle har noget der er smukt, alle har noget som er værd at fremhæve og Alle har ret til at have tøj der får det bedste frem i deres krop.

Når du syr dit eget tøj og lærer hvordan du skal tilrette det så det sidde smukt på kroppen. Du en rigtig god kropsforståelse. Du forstår, hvad der skal have fokus, hvad der ikke skal og hvordan du får skabt noget tøj der tager højde for det. Når du prøvet tøj, eller syr tøj efter et standartmønster, kan du muligvis godt se, at der er noget der ikke fungere, men du ved ikke hvad. Det gør vi hos HTDF. Her er vi specialiseret i at tilrette, og analysere kroppen så vi finder frem til den helt rigtige pasform til dig.

Hos HOW TO DO FASHION skal det at sy tøj til sig selv være en sjov process. Du kommer til at lærer din krop bedre at kende samtidig med at du lærer de tricks der skal til for at sy smukt tøj. Hjemmesyet tøj skal emme af personlighed, være smukt forarbejdet og det skal give dig følelsen af, at det er en kærlighedsgave til dig selv hver gang du tager det på.

Hvad skal jeg kunne for at deltage?

Bare du kan holde en blyant, slå en streg på et papir og har lyst til at lære og forstå hvordan du arbejder med mønstre og pasform. Du skal have en symaskine du kan tage med, kan du ikke tråde den, så skal jeg lære dig det! Mange er nervøse for, om de nu kan nok, for at kunne deltage. Hvis du ikke har syet så meget, så kan du starte med en nederdel, eller arbejde med et snitmønster du allerede har købt. Mine hold er så små at der er plads til individuel undervisning.

Denne weekend er der mulighed for at lave et smukt of gennemarbejdet stykke tøj til dig selv, du kan arbejde med alle mine mønstre, vi tilretter og udvikler på mønsteret så det passer til dig, din krop og stil. Du kan også vælge at lave en grundform til dig selv.

Hvad lærer jeg på en workshop?

  • Du får en introduktion til hvad det vil sige at tilrette og få tøj til at sidde smukt på din krop.

  • Du tilretter dit projekt til din krop og stil.

  • Du får indblik i din kropsform og hvad der klæder din krop.

  • Du får en rigtig god forståelse for hvad tilretning er og hvordan du skal arbejde med det.

  • Du får en forståelse for hvorfor det kan være så svært at finde tøj der ikke passer og at det ikke er dig der er noget glat med!

  • Vi øser ud af alt vores viden og viser dig hvordan dit hjemmesyet tøj bliver endnu smukkere syet.

Inden workshoppen beslutter du dig for dit sy-projekt, og det er det projekt vi arbejder med på workshoppen. Grunden til det er, at jeg skal forberede mig og have materiale klar til dig så du når mest muligt på weekenden. Målet er at du skal gå hjem med et færdigt stykke tøj eller en gennemarbejdet grundform.

Hvad kan jeg sy?

  • Du kan sy efter alle HTDF mønstre.

  • Eller grundform til nederdel, kjole eller bukser.

  • Eller have et projekt med som du bare har gået og drømt om at lave.

Hvor, hvad og hvordan?

Ca. 14 dage inden workshoppen får du en mail fra mig med meget mere information og det er her vi aftaler hvad dit projekt skal være.

Pris 2700 dkk. for hele weekenden

Du kan betale i op til 2 rater. Betaler du i 2 rater vil anden rate blive opkrævet 14 dage inden workshoppens start. det kan ske enten via Mobile Pay eller bank overførelse.

Lørdag: 09.30 - 16.30

Søndag: 9.30 - 16.30

Der er max. 7 pladser dog minimum 4

har du yderlige spørgsmål så skriv til nanna@howtodofashion.dk.

Læs meget mere om mine workshops her

Adresse:

skjulhøj alle 32

2720 Vanløse

Underviser: Nanna Martinussen

OBS! Tilmeldingen er bindende

 




Tidligere begivenhed: 20. august
SOMMERSYNING TIRSDAG AFTEN