No.1 DRAGØR INSPIRATION

 

Her ses en inspiration til en lidt anden version af No.1 Dragør. Denne model har fået to fine lommer som jeg har placeret lidt skrå. For at de fungere skal skørtet rynkes og ikke laves med læg, men med rynk i stedet. Mine lommer måler 16 x 16 cm færdigt mål. Jeg har valgt at pynte dem med en blonde

This is an inspiration of another way to make the No.1 Dragør dress. This one I have added to pockets with the measurement 16 x 16 cm when finished. The pockets will work the best if you gather the shirt.

 

På det øverste for stykke har jeg lavet et lille snyde læg så det ser ud som om den kan knappes. For at det skal virke så skal du, når du klipper yderstoffet ud lægge lidt ekstra til midt for ca 1,5 cm, som du så kan folde. Husk at det kun er på yderstoffet ikke foeret.

On the top part, I have made a small pleat that gives the impression of a placket. When cutting the main fabric I have ad 1,5 cm on CF. this extra fabric I make a pleat out of.