LOOK AT THIS COLLAR. PRINT YOUR OWN FOR THE NO.6 KØBENHAVN SEWING PATTERN

Jeg har lavet en ekstra mønsterdel til No.6 KØBENHAVN kjolen version 2. Denne del gør at man kan lave en lille knude bag på kraven. Jeg er selv blevet hel vild med den og synes derfor også at i skal have muligheden for at lave denne version.

Mønsterdelen skal sådan set bare tapen på selve kraven og den kan printes her.

Her kan i se hvordan min nye version ser ud.

Hvis i vil så må i endelig tage billeder og dele jeres kjoler med mig på enten instagram eller facebook jeg ELSKER at se hvad i laver. I kan gøre det ved at #howtodofashion og samtidig med navnet på kjolen denne ville jeg give dette #no6københavn

God sylyst

English version:

I have made an extra pattern piece for the No.6 københavn sewing pattern. It is an extension for the collar of version 2, so you can make a small knot on the back where the collar stops. I love how it turned out so now you also have the opportunity to print the pattern piece yourself and make one. download the pattern piece here

I love when you share what you make. So feel free to tag me on Instagram or facebook. Use #howtodofashion and for this dress I would also make a #no6copenhagen

Happy sewing