MAKE A MORE EVERYDAY LOOK ON YOUR No. 7 VANLØSE TROUSERS

English version: No. 7 Vanløse are the most perfect pair of trousers for me. With high heels it looks like I have the longest legs and I have never had as much compliments for a pair of trousers as I have gotten for these,  so of course I love them. However sometimes they can have this festive look and therefore, to make them a bit more wearable in an everyday kind of way I have made a small adjustment on the front. You can see a tutorial here.

No. 7 Vanløse er for mig de mest perfekte bukser, de er feminine og fremhæver taljen. Med høje hæle giver de mig lange ben og jeg har aldrig fået så mange komplimenter for et par bukser som når jeg har disse på. så selv følgelig elsker jeg dem. Men de kan godt være lidt selskabelige, for at gøre dem mere hverdagsagtig har jeg her lavet en lille vejledning på hvordan man laver en lille bisse på fronten.

4.jpg