LOVE LETTERS TO YOUR SELF

Jeg elsker når detaljerne er lige I øjet. Den følelse det giver når jeg er færdig med et nyt stykke tøj til mig selv og jeg kan sy et fint nakke label i der viser at det er hjemmelavet og lavet med en masse kærlighed. Alle Jeg mener at alle kvinder fortjener lidt selv-kærlighed og for at hylde det har jeg fået designet disse nakke mærker, som kommer sammen med mine snitmønstre. De er designet af Pia Storm og i bunden kan man brodere sine initialer eller sit navn.

I love when the details is just right. I love the way I feel when I am done with a new piece of clothes, when I sew in a neck label that shows that this is homemade and made with love. All my pieces of clothes is a love letter to myself and I think I deserve every one of them. I think all woman deserves that kind of self-loving and to tribute that, I have made some new Neck labels that comes with all my sewing patterns. Pia Storm designs this one and you can embroidery your own initials or name in the bottom.