JEG KAN FÅ TING TIL AT GRO!

Dem der kender mig, ved at det med jord under neglene ikke sådan umildbart taler til mig!

De vil nok mere beskrive mig, som typen der sidder og nyder en kold drink på terrassen med røde negle og en stor solhat. Det vil jeg på ingen måde benægte er en beskæftigelse, jeg sætter stor pris på.

Men I år fik jeg en lyst til at lave en lille køkkenhave med Molly. Ikke at Christian ikke måtte være med, men han er mere den der bygger ting og slæber al jorden, hvilke jo er en stor del af det. Molly og jeg tog os af at vælge frø og planter. Vi forspirerde, passede og plejede de små frø og plantede dem ud da det var tid. Jeg må indrømme, at det faktisk var lidt hyggeligt!

Jeg må også indrømme at jeg er helt hooked, I en sådan grad at min mand har spurgt om jeg er syg. Jeg har sku grønne finger, hvem havde troede det - INGEN jeg kender:)

Men det at pleje sine grønsager og se Mollys begejstring når de bliver til noget er meget tilfredsstillende og super hyggeligt!

IMG_9807-2.jpg
IMG_9463-2.jpg
IMG_9472-2.jpg
IMG_9812-2.jpg
IMG_9832.JPG
IMG_9814-2.jpg
IMG_9825-2.jpg
IMG_9803-2.jpg
IMG_9809-2.jpg
IMG_9806-2.jpg
IMG_9802-2.jpg