MIX AND MATCH - MY FAVORITE DRESS

Det bedste jeg ved at lave mit eget tøj er at jeg kan lave noget som sidder lige I skabet og får det bedste frem. Min mønster samling er ikke vanvittig stor men det jeg har kan mixes på krys og tværs og det gør at jeg kan lave mange versioner af bare 3 kjoler. Her har jeg mixet 2 af mine mønstre no. 1 Dragør og No.6 København. Jeg er vild med den og det er lige nu min ynglings kjole.

Hvis du tænker at sådan en kjole må jeg også have så har jeg lavet et specialtilbud på disse mønstre i en sampak. Det kan købes her.

Men hvordan laver man så sådan en kjole, jo se det deler jeg med jer her.

Tilretning:

Jeg anbefaler, at man altid laver en prøvemodel, før man klipper ud i det rigtige stof, så kjolen kommer til at sidde helt perfekt. Specielt med en model som denne, der sidder relativt tæt. Se tilretningsguide her. 

Klippevejledning:

På mønsterdelene finder du markeringer med store bogstaver. Det finder du ligeledes på klippevejledningen. På den måde kan du se, hvilke dele du skal bruge til din version.

OBS! tillæg 1 cm på top bagstykket MB

OBS! Mønsterdel B no.1 skal også klippes i foer

  • Stof: bredde 140 cm
    • EU 34-48/ UK 6-20/US 2-16 2,3  Mtr.
  • Stof: bredde110 cm
    • EU 34-48/ UK 6-20/ US 2-16 3,1 Mtr.
  • Foer 0,5 mtr.
  • Usynlig lynlås 45 cm
  • tråd

 

 

 

 

Write here...

NEEDLEWORK ON MY NEW N0.6 KØBENHAVN

N0. 6 København er en meget klædelig kjole, jeg er vild med version 2, fordi den har så mange muligheder. Her har jeg lavet en bluseversion uden kraven og så har jeg sat skødet på fra NO.5 Århus og lavet denne justering i taljen så de to mønsterdele passede sammen.

Jeg har lavet den i en tynd uld som jeg også har en nederdel i og det vil udgøre et smukt sæt til efterårret.

For at gøre denne bluse til noget helt særligt har jeg broderet en meget fin blomst på skulderen. Den er broderet med tyl og så har jeg sat perler på for at give den noget helt særligt.

English: I really love my new pattern NO.6 København. Version 2 has so many opportunities. I have made this blouse and used version 2 from NO.6 københavn without the collar, and the peplum from NO.5 Århus to create this fabulous blouse. To make the blouse fit in the waist I used this alteration guide to merge the two patterns together.

It is in a light wool that I also have made a skirt in. this set will be one of my favorite for the autumn.

To make this blouse even more fabulous I have made a ribbon embroidery on the shoulder. The embroidery is made from tulle and beading to top it.