THE NO. 4 LONDON MIX

A while back, I had a date with the lovely Pia from Storms Magasin. When we meet, we often go to the design museum in Bredgade in the center of the old part of Copenhagen. This museum is my favorite, the exhibitions is always so inspiring, the café is excellent and the library is full of the best books and a amazing fabric collection.

The coat I am wearing is a No. 4 London. This one is a combination of all versions. I have made it shorter on the front than on the back. I have used the length on front from version 3 and on the back, I have used the length from version 2. In the side panels, I have made a curved line between the front and back. I have used the collar from version 1 and the pockets from version 3. I am quite satisfied with this jacket. It is perfect for the Danish autumn and spring weather.

For ganske længe siden havde jeg en ”date” med Pia Storm. Vi skulle på design muset i Bredgade. Det er efterhånden blevet til en tilbagevendende begivenhed. Det er et rigtig dejligt museum, med smukke udstillinger, en god café og et fantastisk bibliotek. Når Pia og jeg mødes tager vi altid lidt billeder af hinanden og denne gang var ikke en undtagelse.

Denne jakke er en No. 4 London. Som i kan se på billederne så er den noget længere på bagstykket end på forstykket. Det har jeg gjort på en meget simpel måde. Jeg har taget længden fra version 3 på forstykket og længden fra version 2 på bagstykket. Så har jeg lavet en pæn rundet form over de to på sidestykker for at få den fine form. Jeg har sat kraven på fra version 1 og lommerne fra version 3. På denne jakke har jeg rystet posen en smule, men jeg er blevet ganske godt tilfreds med resultatet.

I AM LONGING TO SEW

Sommeren er over os, selv holder jeg stadig ferie men har lige listet mig ind på mit kontor for at skrive et lille indlæg. Jeg er begyndt at savne mit arbejde en lille smule. Det kan jeg mærke når jeg begynder at tænke på hvordan min vintergarderobe skal se ud og når tankerne kommer til at falde på hvad jeg kan kreere af skønne vinter outfit til de kolde måneder. Har du det også sådan?

Selv skal jeg uden tvivl lave mig en efterårs version af No. 4 London, rigtig gerne i en let vare og måske med nogle trenchcoat detaljer. Hvis du også har et sådan projekt du drømmer om, så skulle du måske prøve en af mine workshops, hvor du både lære noget om at tilrette og sy smukke finesser. Den næste workshop er den 27-28 August og der er stadig ledige pladser.

English recap:I am on vacation! But I have sneaked into my office to make a blog post. I am starting to miss my work that I feel when I begin think about all the pieces of winter clothing I want to sew. My hands longing to sew and making patterns again. For this Autumn I want to make a No.4 London in a light fabric with some trench coat details, do you also have a sewing project that you just to make right now?

A NEW WINTER COAT

Selvom sommeren er ved at gå på hæld så er vejret uden for skønt. Jeg elsker denne tid på året, man kan mærke den mere klare og kølige luft som varsler et kommende efterår, men stadig få varmen fra sommerens sol. Det er også nu at jeg begynder at tænke over hvad jeg mangler i vinterens garderobe, og hvad jeg drømmer om, og det er nu jeg planlægger hvad der skal syes og hvad jeg skal ud og købe.

Det ville være løgn hvis jeg skrev at jeg virkelig manglede noget for det gør jeg ikke, ud over strømpebukser og cardigans, som man på en eller anden måde altid har for lidt af. Men skulle jeg skrive om det, så ville det være et temmelig kedeligt et, forstiller jeg mig.

Men jeg har masser af drømme og en af dem er en frakke. For 2 uger siden var jeg i Århus og besøge stofbutikken stof shop som forhandler mine mønstre, waow en skøn butik. Her faldt jeg pladask over en blå frakke und med korte hår, så lækker kvalitet og meget 60er argtig. Foeret er helt skønt med kys og hjerter, noget af det fineste jeg længe har set. Så hov endnu en vinterfrakke på vej.

Jeg har faktisk en del frakker og jakker, men jeg bruger alle og en, og har dem i mange år. Dette skønne stykke stof skal bruges til en NO.4 London, jeg modificere dog modellen lidt i forhold til længder. Den røde frakke/jakke på billedet er noget af det jeg går efter. Jeg håber det bliver en drøm.

English version: Here in Denmark you can feel the autumn in the air. I love this season when the summer is still here, with the feel of season changing. It is also time of the year I am planning my winter wardrobe, what I need and what I wish. To be honest I do not really need anything, but I have many dreams. One of them is a new winter coat. For a couple of week ago I bought a piece of blue fabric, it is a wool in a fantastic quality, and it has just the right 60s feel. The lining will be sweet with lips on. 

For this fabric, I will make a coat like the orange one on the picture. I will use the pattern N0.4 London and make some small changes on the length. I think it will be at dream

THE LONG VERSION

Jeg vil lige vise jer lidt billeder af NO.4 London. Dette er den lange version i kan se den korte her. Der kommer også en version som er hofte lang men den må i vente lidt med at se. Alle versioner kommer til at være på mønsterarket.

English version:

Here is some pictures of the coat NO.4 London. This is the long version, you can see the short here. There is also a medi length, I will show you that version another day. All versions will be available on the pattern sheet.

HJEMMELAVET KNAP

Dette er en DIY på hvordan man laver en stor smuk hjemmelavet knap. Denne knap er sat i en af versionerne af N0.4 LONDON som udkommer den 15. nov

1.JPG

Du skal bruge

 • Stof
 • Gardinring diameter 5 cm
 • Lidt pladevat
 • Foer
 • Tråd
 • Perler
2.jpg
 • Placer gardin ring og pladevat oven på stoffet.
 • Ri rundt i kanten og træk stoffet sammen om gardin ringen. Sy det godt sammen.
 • Klip det overskydende stof af.
 • Klip et rundt stykke foer som passer til bagsiden, fold det mens du syr i hånden
 • Sy perler på knappen.
4.jpg

A TEASER OF NO.4 LONDON

Snart er det tid til a vise jer de tre versioner af NO.4 London, I deres opsyet udgave. Den korte version har i set den kan ses her, men de to andre lader vente på sig. Jeg glæder mig meget til at vise dem.

Her vil jeg dog starte med at vise noget af det stof jeg har valgt at leve den ene af frakkerne i. Det er en hvid vasket uld, med strikket kantebånd. Jeg har også forkælet denne frakke med en hjemmelavet kæmpe knap. Og jeg kan fortælle så meget at jeg er meget forelsket i den

English version:

It is almost time for me to show you the three versions of the pattern NO.4 London. I have already shown the short version see here, but the last two I am holding on to for a bit longer.

Here is a small teaser of the fabric choice for the long coat. This version have a knitted folded band on the edges and a big homemade button. One thing I can tell you - I AM IN LOVE.

4.jpg

NO.4 LONDON

Mønsteret er rigtig ved at tage form, eller faktisk er det færdigt og jeg sidder lige nu og laver sy-vejledning, videoer og graduering. Denne gang udkommer mønsteret på både Dansk og Engelsk. Det er et ekstra stort arbejde både fordi alt skal oversættes men også fordi min hjemmeside skal tilpasses til to sprog.

Mit håb om at udgive den 1 nov. når jeg ikke. Så datoen for udgivelsen af NO. 4 London bliver den 14. november.

Jeg har valgt at kalde dette mønster London fordi det er det første mønster som udkommer på både dansk og engelsk og så fordi det er min ynglings by over dem alle og i denne by min mand og jeg var på bryllupsrejse.

English version:

The Pattern is almost done, in these days I am making the sewalongs, the videos and grading. This is the first pattern I also make in English. It is a bit/a lot more work, because all thing is going to be translate. My website must also be suitable for two languages

My plan was that the pattern was ready for sale the 1. November. However, I cannot manage to get it done so the new launching day will be the 14. November.

My choice of name for this pattern is London. That is because it´s my first pattern coming out in both English and Danish but also because London is my all-time favorite urban city.

1 PATTERN 3 MODELS

Som sagt så arbejder jeg på mønster no. 4. Nu er udviklingen klar og mønsteret skal til at gradueres. Jeg er blevet så tilfreds med det. Denne gang kommer mønsteret i tre versioner fra start. Og her vil jeg løfte sløret for dem. I må nøjes med tegningerne i denne omgang.

English summary:

As I told earlier I am working on pattern no. 4. And all versions are ready. For now I will show you the drawings. Stay tuned.

NO. 4 IS….,

Først vil jeg sige tak for alle der har været med til at stemme og bestemme den næste model.

Det som jeg troede ville blive næste model, blev det ikke og det er jeg glad for. Det betyder nemlig at i har mod på at lave jeres egen vinterrakke/jakke.

For ja det blev frakken som bliver model NO. 4.

Jeg starter på den som det første i morgen og glæder mig til at præsentere den for jer hen over efteråret.

English summary:

it has been decided that the next pattern is going to be the coat. i am super excited to start on the pattern and look forward to present this pattern for you this autumn. This pattern will be the first in English.