FANTASTIC WORKSHOP

Jeg sidder i min sofa, jeg er træt i hovedet og har ondt i fødderne men jeg er glad. For jeg har holdt workshop i weekenden og det har været så godt. Jeg har haft 4 skønne damer, der har knoklet og alle fået lavet nogle rigtige gode mønstre.

Jeg bliver så glad, når jeg kan mærke at en kursist har fået en aha oplevelse og er blevet så meget klogere på det at lave mønstre.

På en workshop som denne laver man sin egen grundmodel. En grundmodel er en form som passer til den individuelle krop, altså sin egen. Du lære hvilke snit du skal arbejde med for at fremhæve det smukke ved din krop. For den rigtige pasform kan gøre en kæmpe forskel, for hvordan dit tøj sidder.

Damerne på denne workshop, fik alle en rigtig god grundform med hjem, og de fik en god forståelse for hvordan man arbejder mønstre. Der blev også arbejdet med HOW TO DO FASHIONS mønstre, som også blev rettet til så pasformen blev helt rigtig. For tøj der sidder godt er bare pænere, og kvinden i tøjet er bare gladere.

kommende workshops kan ses her

Her er lidt stemningsbilleder.

English summery:

I have held a pattern making workshop this weekend. I am tired but happy. It has been a fantastic weekend.

HAR MINE WORKSHOP EN FREMTID?

Jeg elsker at undervise, at give min viden videre. Det at se mine krusister få aha oplevelser og se en kjole der bare sidder perfekt, gør mig glad. Men det skal ikke være en hemmelighed, at det til tider er meget svært at få et hold stablet på benene, simpelthen fordi der ikke er tilmeldinger nok. Jeg har gjort mig mange overvejelser om det at holde workshops, skal jeg blive ved? Har mine workshop en fremtid? Hvad skal der til for at jeg får fulde hold?

Jeg er kommet frem til at prisen har en stor betydning, jeg ved at 2100 kr. er meget at tage ud af et budget. Men jeg er også kommet frem til at hvis jeg skal gøre det billigere så bliver jeg nød til at have væsentligt større hold og så ryger kvaliteten, og vente tiden for at få hjælp, bliver alt for lang. Det er to ting som jeg ikke kan gå på kompromis med.

Jeg ved ikke om der er nok interesse der ude, for at lære teknikkerne i at arbejde med mønstre, tilretning og pasform, så måske ligger hele problemet der!

Jeg er dog kommet frem til at jeg giver det én chance til, men det betyder også at der i fremtiden ikke kommer så mange workshops, og så håber jeg på, at jeg kan få dem jeg holder fulde. Som det ser ud nu, er der planlagt to i 2014 og så må jeg se hvad 2015 bringer.

Så i 2014 bliver der holdt disse to

København 13-14 september

Aarhus 4-5 oktober

workshop og kurser.jpg
8.jpg


NO.1 DRAGØR WORKSHOP

For snart to uger siden afholdte jeg min første workshop med mønsteret NO.1 DRAGØR, jeg havde i dagene op til, knoklet for at få lokalet klar, og det blev det. På selve dagen kom 5 skønne kvinder Maiken, Pia, Anne Sofie Anne og Karen, for at prøve mønsteret af. De havde deres symaskiner under armen og var så klar til at komme i gang. Det var en af de der rigtig gode dage, Hvor der både var hygge, produktivitet, grin og sjov. Planen var at de alle skulle sy en Dragør kjole til sig selv på den dag. Jeg var nysgerrig efter om det kunne lade sig gøre, at sy en hel kjole, når man skulle lave en lille prøve først for at få den til at sidde perfekt. Ikke alle blev helt færdige, men det tror jeg mest skyldes den store mængde af rå hygge, og det skal der jo være plads til.

Jeg er ikke så god til at tage billeder når jeg holder workshops, for jeg har som ofte travlt med at hjælpe og dele ud af min erfaring, men i kan se mange flere billeder hos Maiken, Pia, Anne Sofie, Anne og Karen og her kan i også læse lidt om deres oplevelse.

Lørdag og søndag den 17-18 maj holder jeg workshop igen med Dragør kjolen. På disse to dage kan du nå at lave mindst én kjole, nå at udvikle på dit mønster og så får du selvfølgelig dit eget Dragør mønster med hjem. Prisen for både lørdag og søndag er 2000 kr. hvis du kun kan enten lørdag eller søndag er prisen 1100 kr. for en dag. Skriv mig en mail hvis du vil deltage nanna@nimp.dk

alt er klar til kursisterne

alt er klar til kursisterne

6.JPG
mønsteret blev udleveret ved morgenkaffen

mønsteret blev udleveret ved morgenkaffen

3.jpg
4.jpg
2.jpg