Back to All Events

WEEKEND WORKSHOP I AARHUS


Så er det tid igen til at holde en workshop i Aarhus. Det bliver i weekenden den 4 -5 oktober 2014.

I denne weekend er der mulighed for at lave sit eget grundmønster til enten nederdel, bukser, kjole eller bluse, Jeg har et grundforms kartotek som du kan tage udgangspunkt i. Du lære at tilpasse og udvikle på dit mønster. Hvis du vil koncentrere dig om at sy og blive bedre til at bruge et mønster du allerede har købt, så er det også en mulighed.

Der er som noget nyt også mulighed for at sy dine egen NO.1 Dragør kjole. Hvor du både får den tilpasset og lære at videreudvikle på den. der er også mulighed for at sy mine andre mønstre NO. 2 Kerteminde og NO.3 Kastrup Jeg er der hele weekenden til lære dig og øse ud af al den viden jeg har. Så vil du bruge en weekend på at sy, lege med mønstre og hygge dig med andre der elsker det samme, så kom og vær med.

Prisen er 2100 dkk. og der er max. 10 pladser, dog minimum 7.

tilmeldingen skal sker via mail nanna@nimp.dk.

betalingen skal ske ved tilmelding.

Earlier Event: September 13
WEEKEND WORKSHOP KØBENHAVN
Later Event: February 28
WORKSHOP KØBENHAVN 28 FEB OG 1 MARTS