Back to All Events

WEEKEND WORKSHOP KØBENHAVN


Hvad skal jeg kunne for at deltege?

Bare du kan holde en blyant, slå en streg på et papir og har lyst til at lære og forstå hvordan man arbejder med mønstre og pasform. Du skal have en symaskine du kan tage med, kan du ikke tråde den, så skal jeg nok lære dig det! Mange er nervøse for om de nu kan nok, for at kunne deltage. Hvis du ikke har syet så meget, så kan du starte med en nederdel, eller arbejde med et snitmønster du allerede har købt. Mine hold er så små at der er plads til individuel undervisning.

Denne weekend er der mulighed for at lave sit eget grundmønster til enten nederdel, bukser, kjole eller bluse, Jeg har et grundforms kartotek som du kan tage udgangspunkt i. Du lære at tilpasse og udvikle på dit mønster. Hvis du vil koncentrere dig om at sy og blive bedre til at bruge et mønster du allerede har købt, så er det også en mulighed.

Der er som noget nyt også mulighed for at sy dine egen NO.1 Dragør kjole. Hvor du både får den tilpasset og lære at videreudvikle på den. der er også mulighed for at sy mine andre mønstre NO. 2 Kerteminde og NO.3 Kastrup Jeg er der hele weekenden til lære dig og øse ud af al den viden jeg har. Så vil du bruge en weekend på at sy, lege med mønstre og hygge dig med andre der elsker det samme, så kom og vær med.

Prisen er 2100 dkk. der er max. 7 pladser dog minimum 5

tilmeldingen skal sker via mail nanna@nimp.dk.

betalingen skal ske ved tilmelding.

Earlier Event: May 17
NO.1 DRAGØR KJOLE, WEEKEND WORKSHOP
Later Event: October 4
WEEKEND WORKSHOP I AARHUS