Back to All Events

WORKSHOP KØBENHAVN 28 FEB OG 1 MARTS


UDSOLGT

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL PÅ VENTELISTE nanna@howtodofashion.dk

Hvad skal jeg kunne for at deltage?

bare du kan holde en blyant, slå en streg på et papir og har lyst til at lære og forstå hvordan man arbejder med mønstre og pasform. Du skal have en symaskine du kan tage med, kan du ikke tråde den, så skal jeg nok lære dig det! Mange er nervøse for om de nu kan nok, for at kunne deltage. Hvis du ikke har syet så meget, så kan du starte med en nederdel, eller arbejde med et snitmønster du allerede har købt. Mine hold er så små at der er plads til individuel undervisning.

Denne weekend er der mulighed for at lave sit eget grundmønster til enten nederdel, bukser, kjole eller bluse, Jeg har et grundforms kartotek som du kan tage udgangspunkt i. Du lære at tilpasse og udvikle på dit mønster. Hvis du vil koncentrere dig om at sy og blive bedre til at bruge et mønster du allerede har købt, så er det også en mulighed.

Der er som noget nyt også mulighed for at sy dine egen NO.1 Dragør kjole. Hvor du både får den tilpasset og lære at videreudvikle på den. der er også mulighed for at sy mine andre mønstre NO. 2 Kerteminde og NO.3 Kastrup  og NO.4 LONDONJeg er der hele weekenden til lære dig og øse ud af al den viden jeg har. Så vil du bruge en weekend på at sy, lege med mønstre og hygge dig med andre der elsker det samme, så kom og vær med.

Pris. 2100 dkk. for hele weekenden

Der er max. 8 pladser dog minimum 5

Tilmeldingen og spørgsmål skal sker via denne formular

Betalingen skal ske ved tilmelding. Du kan betale i op til 3 rater.

læs meget mere om mine workshop her

Earlier Event: October 4
WEEKEND WORKSHOP I AARHUS
Later Event: March 28
WORKSHOP KØBENHAVN 28-29 MARTS