Back to All Events

WORKSHOP SLAGELSE 6 - 7 JUNI


UDSOLGT

Denne weekend er der mulighed for at lave dit egen nederdels grundform. Du lære at tilpasse og udvikle på dit mønster.

Der er også mulighed for at sy dine egen NO.1 Dragør eller NO. 5 Århus. Hvor du får kjolen tilpasset og lære at videreudvikle på den. Jeg er der hele weekenden til at lære fra mig og øse ud af al den viden jeg har. Så vil du bruge en weekend på at sy, lege med mønstre og hygge dig med andre der elsker det samme, så kom og vær med

Hvad skal jeg kunne for at være med?

Bare du kan holde en blyant, slå en streg på et papir og har lyst til at lære og forstå hvordan man arbejder med mønstre og pasform. Du skal have en symaskine du kan tage med, kan du ikke tråde den, så skal jeg nok lære dig det! Mange er nervøse for om de nu kan nok, for at kunne deltage. Hvis du ikke har syet så meget, så kan du starte med en nederdel, eller arbejde med et snitmønster du allerede har købt. Mine hold er så små at der er plads til individuel undervisning.

Tilmelding og spørgsmål skal ske via denne formular eller på mail nanna@howtodofashion.dk

Denne workshop forgår i Slagelse

Pris: 2100 dkk for hele weekenden

Lørdag d. 6/6 – 15 fra kl 13.00 til 18.00

Søndag d. 7/6 – 15 fra kl 9.30 til 16.30

Der er max 7 pladser dog minimum 5

Betalingen skal ske ved tilmelding. Du kan betale i op til 3 rater.

læs meget mere om mine workshop her

 

Earlier Event: April 25
WORKSHOP KØBENHAVN 25-26 APRIL
Later Event: August 31
MINI WORKSHOP MANDAG 31. AUG