Back to All Events

LÆR AT LAVE HJEMMELAVEDE OG DEKORATIVE KNAPPER

PRIS 750 dkk

Lørdag den 4 marts fra 9.30 til 16.30

Skjulhøj alle 32 

2720 Vanløse

Dette er en workshop for dig der elsker at lave detaljer til dit tøj som gør det helt unikt. Den helt rigtige knap kan være den detalje der gør dit tøj til noget helt særligt. Om du vil opgradere en købt cardigan eller gøre den hjemmelavede jakke endnu mere unik så er mulighederne mange.

En af de detaljer som virkelig kan gøre en forskel er knapper. Med Hjemmelavede knapper kan man lave de smukkeste detaljer. Der er mange forskellige måder at arbejde med at lave sine egne knapper men på denne workshop kommer du til at lære to forskellige teknikker. Som du kan leje videre med hjemme.

tilmeldingen er bindende.

Med i prisen følger et startkit til begge typer af de knapper vi skal arbejde med.