Back to All Events

WEEKEND WORKSHOP KØBENHAVN 10-11 JUNI underviser Nanna Martinussen


UDSOLGT

Skal du forkæle dig selv eller en du holder af med et sykursus?

Hvad skal jeg kunne for at deltage?

Bare du kan holde en blyant, slå en streg på et papir og har lyst til at lære og forstå hvordan man arbejder med mønstre og pasform. Du skal have en symaskine du kan tage med, kan du ikke tråde den, så skal jeg nok lære dig det! Mange er nervøse for om de nu kan nok, for at kunne deltage. Hvis du ikke har syet så meget, så kan du starte med en nederdel, eller arbejde med et snitmønster du allerede har købt. Mine hold er så små at der er plads til individuel undervisning.

Denne weekend er der mulighed for at lave et smukt of gennemarbejdet stykke tøj til dig selv, du kan arbejde med alle mine mønstre, vi tilretter og udvikler på mønsteret så det passer til dig. Du kan også vælge at lave en grundform til dig selv.

Hvad lærer jeg på en workshop?

Du får en introduktion til hvad det vil sige at tilrette og prøver det af på dit eget projekt, du får en rigtig god forståelse for hvad tilretning er og hvordan du skal arbejde med det. Inden workshoppen beslutter du sig for dit sy-projekt, og det er det projekt vi arbejder med på workshoppen. Grunden til det er, at jeg skal forberede mig og have materiale klar til dig så du når mest muligt på weekenden. Målet er at du skal gå hjem med et færdigt stykke tøj eller en gennemarbejdet grundform.

Hvad kan jeg sy?

Du kan sy efter alle mine mønstre. Du kan lave grundform til nederdel, kjole, bukser, frakke. Eller have et projekt med som du bare har gået og drømt om at lave.

Hvor, hvad og hvordan?

Ca. 14 dage inden workshoppen får du en mail fra mig med meget mere information og det er her vi aftaler hvad dit projekt skal være.

Pris 2200 dkk. for hele weekenden

Du kan betale i op til 2 rater. Betaler du i 2 rater vil anden rate blive opkrævet 7 dage inden workshoppens start. det kan ske enten via Mobile Pay eller bank overførelse.

Lørdag: 09.30 - 16.00

søndag: 9.30 - 16.00

Der er max. 8 pladser dog minimum 5

har du yderlige spørgsmål så skriv til nanna@howtodofashion.dk.

Læs meget mere om mine workshops her

Adresse:

skjulhøj alle 32

2720 Vanløse

Underviser: Nanna Martinussen

OBS! Tilmeldingen er bindende

1.jpg