Back to All Events

FREDAGS SYNING - EN HEL DAG MED DIN SYMASKINE

 

Skal du forkælesmed en hel dag sammen med din symsakine

Hvad er fredagssyning?

Fredagssyning er en hel dag sammen med din symaskine. Du kan sy lige hvad du har lyst til, og jeg er der til at hjælpe dig med alt fra at tilrette den perfekte sommerkjole, lave den nederdelsgrundform du længe har drømt om og så øser jeg ud af alle de fifs og sy teknikker jeg kan. Kort sagt dagen er til fri leg og jeg er der til at hjælpe med, at dine sy projekter bliver velsiddende og smukt syet.

 

  Hvad kan jeg sy?

  Du kan sy efter alle mine mønstre. Du kan lave grundform til nederdel, kjole, bukser. Eller have et projekt med som du bare har gået og drømt om at lave.

  Hvem underviser:

  Nanna Martinussen læs mere her

  Hvor, hvad og hvordan?

  Ca. 14 dage inden start får du en mail fra mig med meget mere information.

  Pris 800 kr

  fredag d. 16 juni

  kl 9.00 til 16.00

  Skjulhøj alle 32 

  2720 Vanløse

  • Det er gratis at parkerer i området. 
  • offentligt transport S-tog linje C til Jyllingevej station det tager 7 min at gå. Eller bus 9A

  Der er max. 8 pladser 

  har du yderlige spørgsmål så skriv til nanna@howtodofashion.dk.

  Læs meget mere om mine workshops her

  OBS! Tilmeldingen er bindende