Back to All Events

AFTENHOLD NYTÅAT SYNING - 3 ONSDAGE

 

Denne aftenholds blok løber over 3 gange med afholdelse hver uge i uge 1-2-3

Aftenhold er for dig der gerne vil have løbende hjælp til dine sy eller konstruktions projekter. Har du deltaget i en af mine workshopper tidligere er det et rigtig godt supplement, da det giver dig mulighed for at holde din viden ved lige og udvikle dig.

Du kan arbejde med hvad du har lyst til, der er ingen regler. Jeg vil inden start guide dig til at vælge det rigtige, så du får mest mulig ud af undervisningen. På alle How to do fashions workshop og aftenhold er der dog fokus på at lave velsiddende tøj til sig selv, da jeg synes at alle kvinder fortjener en smuk garderobe som klæder og komplimentere kroppen.

læs meger mere om howtodofashions workshop og aftenhold her

Pris 900 dkk for 3 gange

Onsdag kl. 18.00 til 21.00

I uge 1-2-3

Skjulhøj alle 32 

2720 Vanløse

Underviser er Nanna Martinussen

  • Det er gratis at parkerer i området. 
  • offentligt transport S-tog linje C til Jyllingevej station det tager 7 min at gå. Eller bus 9A