Back to All Events

SOMMERSYNING ONSDAG UGE 25-26-27

Skal du forkæle dig selv eller en du holder af med et sykursus?

Hvad skal jeg kunne for at deltage?

Den vigtigste forudsætning er ikke at du kan sy men at du har lyst og vil lærer. Kan du holde en blyant, slå en streg på et papir og har lyst til at lære og forstå hvordan man arbejder med mønstre og pasform. Du skal have en symaskine du kan tage med, kan du ikke tråde den, så skal jeg nok lære dig det! Mange er nervøse for om de nu kan nok, for at kunne deltage. Hvis du ikke har syet så meget, så kan du starte med en nederdel, eller arbejde med et snitmønster du allerede har købt. Mine hold er så små at der er plads til individuel undervisning.

Sommersyning ONSDAG i uge 25-26-27

sommersyning for dig der gerne vil have løbende hjælp til dine sy eller konstruktions projekter. Har du deltaget i en af mine workshopper tidligere er det et rigtig godt supplement, da det giver dig mulighed for at holde din viden ved lige og udvikle dig.

Du kan arbejde med hvad du har lyst til, der er ingen regler. Jeg vil inden start guide dig til at vælge det rigtige, så du får mest mulig ud af undervisningen. På alle How to do fashions workshop og formiddagshold er der dog fokus på at lave velsiddende tøj til sig selv, da jeg synes at alle kvinder fortjener en smuk garderobe som klæder og komplimentere kroppen.

læs meger mere om howtodofashions workshop og formiddagshold her

  Hvad kan jeg sy?

  Du kan sy efter alle mine mønstre. Du kan lave grundform til nederdel, kjole, bukser, frakke. Eller have et projekt med som du bare har gået og drømt om at lave.

  Hvor, hvad og hvordan?

  Ca. 14 dage inden start får du en mail fra mig med meget mere information.

  Pris 900 dkk for 3 gange

  Tirsdag kl. 18.00 til 21.00

  I uge 25-26-27

  Skjulhøj alle 32 

  2720 Vanløse

  • Det er gratis at parkere i området. 
  • offentlig transport S-tog linje C til Jyllingevej station det tager 7 min at gå. Eller bus 9A

  Der er max. 8 pladser 

  har du yderlige spørgsmål så skriv til nanna@howtodofashion.dk.

  Læs meget mere om mine workshops of sykurser her

  Underviser: Nanna Martinussen

  OBS! Tilmeldingen er bindende