Bring farve ind i din garderobe


I mange år har jeg gået i en stor bue uden om strik. Jeg har ikke kunne finde strik i butikkerne som havde den rigtige pasform og som fremhævede min krop, frem for at skjule den. Derfor har jeg ikke haft noget strik i min garderobe. Længe har jeg drømt om at strikke mit eget men hver gang er det endt med at være noget jeg kun har taget på når jeg har haft en off dag. Men så blev jeg, af Eva, introduceret til pind 3 og et helt nyt eventyr; strik med finesse og detaljer. Det som har overrasket mig mest er, at strik som dette kan bruges til både hverdag men også til fest, fordi de fremhæver mine former i stedet for at skjule dem.

Denne cardigan er Pinna cardiganen designet af Eva, den er til salg her på How to do fashion og lige nu er det min ynglings cardigan. Her ses den sammen med en No. 7 Vanløse sæt i en vild farvepalette – Jeg elsker det.

 
Pinna_pink_1.jpg