Generel info

 

Mønster

Alle HOW TO DO FASHIONS mønstre er udviklet til kvinder, der ønsker at lave tøj til dem selv som fremhæver det bedste i deres krop. Vi bestræber os på at gøre oplevelsen så lærerig og nem som muligt. Derfor er der sømrum på alle mønsterdele, og ingen af mønsterdelene overlapper.

Finder du fejl i et mønster, vil det være en meget stor hjælp, hvis du skriver en mail til os vi vores kontakt side. På den måde kan vi rette det, og du kan hjælpe os med at lave et endnu bedre mønster.

Syvejledning

Alle HOW TO DO FASHIONS syvejledninger er tilgængelige på hjemmesiden. I den online syvejledning findes links til videoer og vejledninger på forskellige detaljer. Hvis du ønsker at printe syvejledningen er det også muligt.

Alle syvejledninger er også tilgængelige på HOW TO DO FASHIONS app til iPhone.

Finder du fejl i en syvejledning, vil det være en meget stor hjælp hvis du skriver en mail til os via vores kontakt side. På den måde kan vi rette det og du kan hjælpe os med at lave et endnu bedre syvejledning.

Størrelses guide

Alle HOW TO DO FASHIONS mønstre findes i str. 34-48. På størrelsesskemaet finder du en størrelse guide samt et målskema over modellens færdige mål. Når du sammenligner de to mål, finder du modellens rørlige vidde. Dette er en god indikator, for hvordan modellen er tiltænkt at skulle sidde på kroppen.

Tilretning

Vi bestræber os på at lave en tilretningsguide til alle mønstre. Nogle vil være generelle tilretninger, andre vil være individuelle for det pågældende mønster. Har du forslag til tilretninger er du velkommen til at kontakte os.

Sværhedsgrader

* Nem model uden for mange detaljer, og med få mønsterdele – begynder.

** Nem model med få detaljer som Lynlås – begynder/ let øvet.

*** Middelsvær model med detaljer som lommer, krave eller utraditionelle indsnit - Til syeren som har syet lidt og vil udfordres eller til syeren som har basis sy-færdigheder.

**** Udfordrende modeller som har mange detaljer som for, mere kompliceret lommer eller ærmer og som er mere tidskrævende - Til syeren med basisfærdigheder som vil udfordres eller til den erfarne syer som vil lærer noget nyt.

***** Svære modeller med mange detaljer, udfordrende syteknikker og mere komplekse konstruktioner - Øvet.

Kontakt

Hvis du vil i kontakt med os kan du benytte vores kontakt formular på vores kontakt side.