Prikken over i-et

 

Jeg har stylet to sæt med Marias i hendes nye Pinna cardigan, det første sæt kan du se her.

Pinna cardiganen fungerer, ligesom en blazer ville gøre det fordi den er taljeret og fremhæver i stedet for at skjule.

Til Maria er Pinna strikket op i str. Large. Cardiganen er ribstrikket og det gør den meget fleksible. Pasformen og V-halsen gør cardiganen god til alle kropstyper - uanset om du har stor eller lille barm.

 Her har jeg sat den sammen med et par ternede ”No. 14 Madrid” bukser og er stylet i et blødt hverdagslook, hvor cardiganen er prikken over i-et.

 For mig cardiganen uundværlig i basisgarderoben. Hvis du ydermere har mod på at montere selv-vævede knapper på, løfter du cardiganen til en endnu højere, håndværksmæssigt niveau. Hvordan du gør det, vender jeg tilbage til i et senere blog-indlæg. Hvis du har mod på at strikke din egen Pinna så kan du finde opskriften her.

1-5.jpg