Kropsrevolution med nål og tråd

Vi er blevet interviewet til den lokale avis her i Vanløse, hvor snakken handlede om hvor vigtigt det er at kvinder føler sig tilpas i deres krop.

»Kvinder skal føle sig tilpas i deres krop. I modebranchen arbejder man altid ud fra, at det er kvinden, der skal passe ned i et obskurt ideal, og man står og tilretter tøj på modeller mellem 18 og 22, hvor alting sidder rigtigt. Men når vi kvinder så prøver det, føler vi os forkerte, fordi vi har for korte ben eller er tykke, og så tænker kvinder, at det er dem, der er noget galt med, og det er nok også er fordi, de har spist en hvedebolle. Den vil jeg gerne bryde med. Det er tøjet, der skal passe til kvinden – ikke kvinden, der skal tilpasse sig tøjet,« siger Nanna Martinussen.

d883c5ec-642d-4e33-877d-540e4279290a-758x569.jpg
Nanna Martinussen