Syning som terapi


For mig er det at være kreativ og skabende helt terapeutist. Har jeg travlt, eller føler mig ked af det, så kan det at skabe noget både løfte mit humør. Det kan give mig den fordybelse og ro jeg har brug for til at komme på toppen igen.

Jeg bruger mange former for kreativ stimulans om man vil, både broderi, hækling, strikning og selvfølgelig syning.

På mine kurser har mine kursister tit joket med, at jeg skule lave et sy-hold der hed ”mindful syning” eller ”syterapi.” Det er en joke. Jeg kommer ikke til at lave sådanne hold. Men når det så er sagt, så er der noget sandhed i den lille spøg. For jeg er ikke et sekund i tvivl om, at for mange så er den ugentlige syning mere end bare et aftenhold – det er energi der bliver tilført, fordybelse og ikke mindst nogle timer hvor det kun handler om dig. Det er ren selvforkælelse.

Vil du forkæle dig selv så kan du se de nye hold lige her

 
HTDF_Insta_1080x1080_9.jpg