Nanna

Jeg hedder Nanna og det er mig der er kvinden bag HOW TO DO FASHION Jeg har snart undervist i 5 år og jeg elsker det! Jeg har rigtig mange år bag mig, i faget som både konstruktør og skrædder. Faktisk har jeg lavet tøj i over halvdelen af mit liv.

Det bedste jeg ved, når jeg ser en kvinde i en kjole som hun selv har lavet, er at den passer perfekt til hendes krop med også til hendes personlighed. Det er lige præcis det som en HOW TO DO FASHION workshop eller kursus handler om. At lave personligt tøj og lære at sy og tilpasse det på den nemmeste måde. I min syverden er der ikke en rigtig eller en forkert måde at gørre tingende på, der er en smart måde! Det gælder uanset om det er Louise eller jeg som underviser.

Jeg underviser primert med mønstre, tilretning og syning til faste metervarer. Vil du Lære om Jersey og hvordan man arbejder i dette materiale, skal du vælge Louises hold.

Velkommen til HOW TO DO FASHION sykurser.

download.jpg
 
 
IMG_1325-2.jpg

Louise

Mit navn er Louise og jeg er så heldig at undervise for How to do fashion.

Jeg elsker universet og den måde vi har valgt at formidle og undervise på. Jeg har undervist i flere år men startede hos How to do fashion i januar 2019. For mig er det bedste ved at undervise, at hjælpe med at skabe tøj der passer. At se en kvinde lyse op når hun får tøj på, som hun selv har lavet og føler sig tilpas og smuk i. Det rigtige tøj kan nemlig få en kvinde til at få et bedre selvbillede, og det er fantastisk.

Jeg underviser både i faste meretvarer og Jersey.

Maria

Jeg hedder Maria, er 42 somre. Jeg startede som kursist, og var så utrolig heldig at blive ansat hos How To Do Fashion. Til dagligt jeg har mange forskellige skønne kasketter på, og nyder at være en del af holdet bag How To Do Fashion.
Jeg er oprindelig uddannet pædagog, og har blandt andet arbejdet i fritids-og ungdomsklub. Jeg holder meget af at arbejde med børn og unge. Børn har en vidunderlig skabekraft, og adgang til en stor skattekiste af kreativitet, leg og gode ideer. Syning og håndarbejde er på mange måder en fantastisk aktivitet, når det gælder om at skabe rum til kreativitetens underfulde univers. Det styrker det enkelte barns evne til koncentration og fordybelse og med sociale kompetencer ved at være en del af et skabende fællesskab. Men først og fremmest handler det om at have det sjovt, og byde børnene velkommen i et rum, hvor kreativitet og leg er i højsæde.

Skulle I have nogle spørgsmål, så er I mere end velkomne til at kontakte mig på Maria@howtodofashion.dk

IMG_4294.jpg