MINI TORNBERG

Hej, mit navn er Mini - men lad mig med det samme sige at navnet er misvisende! For jeg er en voksen kvinde med en smuk frodig figur i størrelse 46, hvilket er en af grundene til at jeg fuldstændig har forelsket mig i Nannas helt vidunderlige tilgang til krop og konstruktion. 

Jeg har altid elsket at være kreativ ved en symaskine, hvilket også har sat min karrierevej. Og ad denne vej jeg har fået fornøjelsen af at lære Nanna og How to do Fashions vidunderlige univers rigtig godt at kende.

Så da Nanna spurgte mig om jeg ville stå for et syhold, holdt i How to do Fashions ånd, blev jeg meget glad for dette blåstempel af mine faglige kompetencer og denne mulighed for med jer fantastiske og kreative kvinder i alle former, størrelser, aldre derude at starte et syhold op, hvor godt fitt og kreativet - de to bedste grunde til at sætte sig ved symaskinen - vil være i højsædet.

NANNA MARTINUSSEN

Hej Jeg hedder Nanna og det er mig der er kvinden bag HOW TO DO FASHION Jeg har snart undervist i 5 år og jeg elsker det! Jeg har rigtig mange år bag mig, i faget som både konstruktør og skrædder. Faktisk har jeg lavet tøj i over halvdelen af mit liv.

Det bedste jeg ved, når jeg ser en kvinde I en kjole som hun selv har lavet. Det er at den passer perfekt til hendes krop med også til hendes personlighed. Det er lige præcis det som en HOW TO DO FASHION workshop eller kursus handler om. At lave personligt tøj og lære at sy og tilpasse det på den nemmeste måde. I min syverden er der ikke en rigtig eller en forkert måde at gørre tingende på, der er en smart måde! Det gælder uanset om det er Mini eller Jeg som underviser.

Velkommen til HOW TO DO FASHION workshops og sykurser