MIX IT UP

922b7-1dan.png

Dette sæt er et af de sidste sommersæt, som jeg nåede at sy. Det kom også kun på et par gange inden graderne faldt. Nederdelen har været brugt flittigt og jeg ved, at den vil komme på gang efter gang hen over vinteren. Nederdelen er nemlig lavet i en tynd uld, det er et af de mange afklip som fabricminds har. Jeg er vild med de afklip og den gode kvalitet man får, for en rigtig god pris.

Nederdelen er syet efter mit No. 11 Malmø symønster og toppen er No. 9 Rønne. Jeg har lavet begge dele i blå nuancer, nederdelen i tern og toppen i leoprint, også fra fabric minds. Jeg har stylet det med en masse blå accessoires, det at samle en masse blå toner i samme outfit giver en rigtig god effekt, det gør at man kan mikse forskellige print uden at ligne et juletræ.

Det var alt for i dag, rigtig god dag.

Kærligst Nanna

f071d-img.jpg
43353-2.jpg
667b4-5.jpg
40391-img.jpg