PARIS JEG KOMMER

Jeg elsker Paris, hvem gør ikke det?

Lige nu bugner Europa af udstillinger jeg gerne vil se, men udstillingen som står højest på min list er DIOR udstillingen i Paris. Tiden går og lige om lidt slutter den, så nu er fly billetten bestilt og hotellet booket og jeg planlægger hvad jeg skal bruge min 1½ dag i Paris til. Heldigvis skal jeg ikke tage hensyn til andre end mig selv, for jeg skal rejse alene, noget jeg ikke har gjort i mange år, men som jeg elsker.

Her er det jeg skal se og opleve:

  • Dior, det er derfor jeg tager af sted og jeg kan ikke vente.
  • Et andet besøg jeg skal på er Musée Jacquemart-André. Det er et hus som var privat bolig indtil 1912 og det er indbegrebet i den klassiske fransk stil som bugner af overdådighed på den lækre måde, huset skulle have den smukkeste te salon med fine kager og guldstole.
  • Så skal jeg spise macaroons og tærter.
  • Se på fantastisk fransk mode.
  • Så skal jeg indsnuse og mærke alt det som er så fantastisk ved paris.

Hvis du har nogle gode råd til hvad jeg skal opleve, noget som ikke har noget med de klassiske turist oplevelser at gøre. Måske en fantastisk shoppe oplevelse hos små parisiske designere, en magisk cafe eller et hemmeligt sted du vil dele med mig så tager jeg mod med kyshånd.

htdf1234Comment