MIN EKSTRAORDINÆRE FRAKKE

For snart længe siden lavede jeg en helt særlig vinterfrakke. Den er særlig fordi jeg har brugt hundredvis af timer på den, og når jeg siger hundredvis, så tro mig. Sidste år besluttede jeg mig for at give noget af mit hjemmesyet tøj nogle detaljer, som var helt særlige. Det kunne være broderi, hjemmelavede knapper eller hjemmeformede silkeblomster. Det vigtigste var at det var noget extraordinært, noget som jeg virkelig lagde mig i selen for at lave.

Denne frakke er blevet noget helt særligt. Jeg tror ikke jeg overdriver hvis jeg siger at jeg har brugt 150 timer alt i alt. Jeg ved godt at det er mange timer for et enkelt stykke tøj. Men for mig er det den ypperste forkælelse, at kunne iføre mig et så gennemført stykke tøj. Jeg elsker at udfordre mig selv inden for mit fag, og hele tiden rykke grænsen for hvad et gennemarbejdet stykke tøj kan være. Jeg må indrømme at denne frakke er det stykke tøj jeg har brugt længst til på nogen sinde. Grunden til at det har taget så mange timer er selve broderiet på kraven og knapperne. På kraven har jeg lavet en kant fyldt med franske knuder i rød knaphuls silke og knapperne er lavet fra bunden. Det er en stofbetrukket gardinring også fyldt med franske knuder. Selve frakken er i en isblå cashmere blanding underslået men Thinsulate og foret med en rød GUCCI foer. Jeg har virkelig givet den gas.

Kunne du tænke dig at lære at brodere franske knuder og blive introduseret til broderiets forunderlige verden på en aften? hvis så skriv din mail i boxen under.

Email Address

*

Thank you!

7f9da-IMG_2080.jpg
75126-IMG_2088.jpg
270bc-IMG_2094.jpg
98e61-IMG_2098.jpg
14aca-IMG_2120.jpg
ea7b0-IMG_2133.jpg
6c6ea-IMG_2126.jpg