ELSKER DU DIN KROP?

Jeg har altid haft følelsen af ikke helt at passe ind i moden. Hvorfor så det? jo jeg har altid været rund, haft korte ben, stor numse og lår i forhold til min overkrop. Sådan en krop bliver der ikke lavet tøj til. Jeg er en klassisk str. 44/42 altså 44 for neden og 42 op om. Med den sammen sætning i kropsmål og længder har det altid været svært at finde kjoler og ikke mindst bukser.

Det at gå ud og shoppe har altid været et Quick fix for mig, noget der fik mig til at føle mig lækker i nuet, men aldrig rigtig når jeg stod foran mit klædeskab og spejl. Ofte begyndte jeg at råbe af det, fordi jeg ikke havde noget at tage på, eller noget jeg følte mig godt tilpas i, kender du det?

Min tanke var, at hvis jeg tabte mig 5 eller 10 kg. så ville det hele ændre sig. Men nej, for jeg har en krop der bare ikke passer ind i det billede som moden er lavet til. Jeg var træt af at gå og slå mig selv i hovedet med, at jeg bare lige skal, og når jeg bare lige har. Det gider jeg ikke! jeg har ret til at have tøj der passer og klæder min krop og hylde den som den nu ser ud. Lækkert og velsiddende tøj er ikke kun for de høje, de tynde eller dem med de rette proportioner. Det er for alle.

1cbd0-fc94b400-3c00-4ae2-ac4b-2a3539a8ab5a.jpg

Jeg har i dag fået opbygget mig en garderobe med hjemmesyet tøj som passer mig, som gør at jeg altid føler mig lækker. Det der med at råbe af mit klædeskab har jeg lagt bag mig. I stedet lægger jeg en masse tid og kærlighed i det tøj jeg syr. Det bliver ikke til voldsomme mængder på et år, men det der bliver lavet fungere og holder. Hvert år har jeg et mål om hvad jeg vil sy, meget sjældent når jeg det hele men det er sjovt at planlægge. Her kan du se målet for 2017

Skal du være med på en sådan udfordring for 2018? Jeg har i år lavet nogle regler for hvordan jeg må tilføre tøj til min garderobe. Jeg har også lavet en side som jeg lægger alt op på. Jeg har ærfaret at hvis jeg skal skrive blogpost om alt så får jeg ikke lagt billeder op så derfor vil jeg hver måned samle alt jeg laver og lægge det ind på denne side, så kan du følge med der hvis du vil.

2018 HJEMMEGJORT GARDEROBE

Hvis du vil kick starte din syning med et workshop i tilretning og syning, kan du se min kursus kalender her.

Nanna Martinussen3 Comments