SY KANTEBÅND - DEN HURTIGE OG NEMME MÅDE

Jeg er vild med at sætte kantebånd på mit tøj. Jeg synes at det er en maget lækker måde at lave en afslutning på. Men af og til synes jeg at kantebåndet bliver lidt tykt og derfor har jeg lavet denne teknik som jeg bruger af og til i stedet for den klassiske kantebånds teknik.

  • Placer skråbåndet på halsåbningen/ærmegabet ret mod ret

  • Fold 1 cm af skråbåndet ind og sæt det fast med en nål

c5c6c-IMG_9496.jpg
  • Placer skråbåndet hele vejen rundt i åbningen, du skal holde det lidt til.

  • Sy skråbåndet fast med 1 cm. Det skal overlappe ved foldet med ca. 2 cm

4b7e7-IMG_9498.jpg
  • Stryg skråbåndet rundt om kanten men lad den overlocket kant ligge fladt på vrangsiden.

bbb0f-img.jpg
  • Fra retsiden stikker på selve skråbåndet 0,2 cm inden.

54704-IMG_9503.jpg
5f7e9-IMG_9505.jpg
9d5a5-IMG_9506.jpg