LEOPARD ER DA EN BASISFARVE, ER DEN IKKE?

Selvom sommeren er på retræte så skal du ikke snydes for en af mine ynglingskjoler denne sommer.

Et af mine ynglingsmønstre denne sommer har været No. 1 Dragør og gerne i kombination med et ærme fra No. 8 SVANEKE og så en underdel. Denne model har været en sikker vinder, jeg har både lavet den i denne leopard prikket bomuld, men jeg har også lavet den i en prikket silke.

Jeg kommer ikke til at lave en guide på hvordan denne er kombineret i dette år, men hvis du meget gerne vil lave en kjole som denne, så har jeg brugt No. 1 Dragør som overdel, No. 8 Svaneke som ærme tilsat en rynket flæse og en No. 11 Malmø som er forkortet og ligeledes tilsat en rynket flæse.

Andre No. 1 dragør kombinationer jeg er meget glade for er denne og denne

ced50-7.jpg
db36c-1.jpg
744bc-6.jpg
50a36-4.jpg
6e52e-5.jpg