NYE TIDER BETYDER FARVEL TIL GAMLE KENDINGER

Hvis du følger med hos mig, har du uden tvivl set mine illustrerede katte. De har nemlig været en del af mit univers i alle de år HOW TO DO FASHION har eksisteret -men nu er det tid til at tage afsked dem.

En virksomhed er som et menneske, den vokser og udvikler sig – den bliver ramt af børnesygdomme i mødet med omverdenen og i starten er den usikker på benene. Den bliver også teenager og gør rebelske ting, famler i blinde og skal lære sig selv at kende. Men så en dag falder det hele på plads!

HOW TO DO FASHION h  ar vaklet, har haft alle de børnesygdomme som et barn skal have, og den har haft en rebelsk periode med identitetskriser. Nu er mit ’lille barn’ blevet voksen og jeg føler mig stolt af, hvor min virksomhed er landet –og ikke mindst hvor den er på vej hen. 

Da jeg startede HOW TO DO FASHION f      ik jeg tegnet de tre katte. De har været mine muser og når jeg har designet, har jeg altid haft dem i tankerne. Hver kat har repræsenteret en kvindetype jeg har designet til. De har været en kæmpe hjælp i mit arbejde, fordi jeg altid har kunne forholde mig til dem visuelt. De har altså fungeret som mere end en figur på min hjemmesiden, de har været et konkret arbejdsredskab for mig. Jeg holder stadig meget af dem, men de taler ikke til mig på samme måde mere – de vækker minder, gode minder, og får mig til at tænke på, hvordan det hele startede.

Nu er jeg er blevet en voksen og har i de sidste fem år udviklet mig både som virksomhedsejer og som designer. Jeg bruger ikke længere mine katte. De har gjort hvad de skulle for mig og vil altid betyde noget helt særligt. Nu er jeg landet et sted, hvor jeg kan udtrykke mig mere nuanceret og jeg besidder et større visuelt sprog når jeg skal designe.

Kattene vil figurere på mit domæne lidt endnu men inden længe skal de pakkes væk. Jeg håber du har nyt deres selskab lige så meget som jeg har. Men jeg håber også, at du er klar til at træde ind i ’de voksne rækker’ sammen med mig og opleve mit nye univers? Det er jeg.

b9b4b-howtodofashion_postkortA6_forside2.jpg
6839a-img.jpg
c5507-howtodofashion_postkortA6_forside3.jpg
Nanna Martinussen5 Comments