Jeg har mødt en, der kan læse mine tanker!

Følelsen af at være færdig med hjemmesiden er helt fantastisk. Det har været et kæmpe arbejde, der har stået på i mange måneder, men jeg har heldigvis ikke været alene i det!


Sidste år stod jeg og skulle bruge nogle nye plakater til Vintage messen i Vega. Jeg havde i længere tid haft svært med at finde mig selv i mit univers, det italesatte jeg en aften til mit ugentlige syhold. Dette syhold er fyldt med dejlige, farverige og talentfulde damer og en af disse er Eva. Eva er artdirector, hun sagde at hun gerne ville lave et udkast til nogle plakater – og det skal jeg love for at hun gjorde.

Et par dage efter sad jeg og åbnede en mail fra Eva, jeg havde egentlig regnet med at det var et billede med lidt ny tekst på, men det var så meget mere end det. Det var essensen af hvordan jeg selv så How to do fashion. Det var det jeg ville og jeg var ikke et sekund i tvivl om i hvilke retning min virksomhed skulle gå. Det mest fantastiske var at jeg havde mødt en der kunne læse mine tanker, før de var tænkt til ende, en der forstod mine ideer og de visioner, der for andre ikke gav mening. Så her startede det, vi begyndte at bygge en ny identitet til How to do fashion.

 
 

Jeg ved ikke meget om at bygge identiteter. How to do fashion er sprunget ud af mig og er på mange måder blevet bygget lidt hen ad vejen. Jeg har ikke rigtig kunne sætte ord på, og har altid haft svært ved at beskrive How to do fashion. Men Eva har hjulpet mig med at få sat ord og retning på det, som jeg virkelig ville. Hun har skabt en visuel ramme som passer til mit univers men stadig med respekt for min historie

I slutningen af sommeren lavede vi en fotodag hvor der var fri leg og hvor vi tog billeder som kunne fange mit univers. Det blev til så mange flotte billeder som du allerede nu kan se her på hjemmesiden. Vi legede rigtig meget med ordet håndværk som vi tolkede på, vendte på hovedet og skilte ad. Det gav både nogle lidt skøre, skæve og utrolige smukke billeder.

 
2.jpg
4.jpg
 
 
 

Så gik der reelle arbejde i gang, der skulle bygges hjemmeside, udvikles mønstre, tegnes tegninger, sys prøver, tages billeder, skrives tekster, redigeres billeder, ordnes mønstre osv. Til tider har jeg været så forpustet at jeg næsten har mistet vejret. Men med Eva ved min side er det lykkedes, vi har sammen fået skabt der univers og sprog jeg ville udtrykke mig med og det føles så dejligt.

Tak til Eva.

 
HTDF_Insta_1080x1080_13.jpg
HTDF_Insta_1080x1080_8.jpg
 
 
HTDF_Insta_1080x1080_7.jpg
 

Nanna Martinussen