FUNDAMENTET I EN SMUK GARDEROBE


Godt håndværk er fundamentet for en smuk garderobe. Tøj der sidder smukt, dekorationer og detaljer der pryder og accessoires det personliggør din påklædning.

Selv laver jeg så meget jeg kan komme til, jeg elsker at min garderobe er unik, gennemarbejdet og meget personlig. Når man laver mange ting selv kræver det en masse forskellige kundskaber, rigtig meget finder jeg på YouTube, men egentlig elsker jeg selv at blive undervist og få den mere personlige formidling.

Derfor er jeg altid på udkik efter håndværkere der kan forskellige teknikker. Teknikker der kan sættes ind i en beklædnings kontekst, som kan pryde dit tøj og som kan formidles på en eftermiddag eller en lørdag.

Dette forår kommer Malvine og underviser på to forskellige workshops.

5/4 Pynt og perler – dette er en fyraftensworkshop hvor du laver et færdigt design og lære basisteknikken i at ”male” med perler.

6/4 Design dine egne accessoires – Dette er et heldagskursus for dig der gerne vil dykke ned i teknikken. Du lære hele design processen, at udvikle dine egne skabeloner og hvordan du arbejder med at ”male” med perler.

 
1 copy.jpg
4 copy.jpg
 

Her ses min egen lille samling af Malvine broocher. nogle er købte andre er hjemmelavet.

Håber du får en dejlig dag

Kærligst Nanna

 
6 copy.jpg