To I En Kjole

 

1.JPG

Jeg har syet mig en kjole, en kjole som har været i mine drømme længe. Efter alt arbejdet der med hjemmesiden tog jeg mig et par velfortjente fridage. Jeg fik blandt andet syet lidt og det blev til denne kjole. Den er syet efter alle kunstens regler. Det er sådan en kjole som jeg bliver glad af, helt ind i sjælen, når jeg ifører mig den. Den er både klassisk, smuk og behagelig at have på.

Kjolen er en videreudvikling af en masse af mine mønstre, så det vil jeg ikke gå ind i. Det jeg vil vise dig er at kjolen har en temmelig smart detalje, en aftagelig krave. På den måde får jeg to kjoler i en. Selvom det er den samme kjole, har den et helt forskelligt udtryk med og uden krave.

Hvordan lavet du så den krave? Det skal jeg nok vise dig, men du må vente et par dage endnu. Men jeg kan afsløre så meget, at den konstruktion jeg vil vise dig virker til følgende af How to do fashions mønstre

No. 1, No. 3, No. 6, No. 8 og No. 12

Jeg glæder mig til at vise dig det.

Ha en skøn dag

4.jpg
3.jpg
2.jpg
4.jpg
10.jpg
8.jpg
9.jpg