Glædelig mors dag


 
ny 2.jpg
 

Vi kvinder er ikke altid gode til at rose os selv. At fortælle os selv, at vi er seje, gode, søde, smukke, fantastiske og ikke mindst uundværlige. I dag er det mors dag og her har vores mænd og børn alle tiders mulighed for at fejre os – men ikke alle er jo mødre, og husker vi at fejre os selv nok i det daglige?

Vi skal ikke kun fejres en dag om året. Vi skal huske at fejre os selv, og hylde hvem vi er. Hvad er bedre end en medalje. Selv er jeg ikke til de der rundt om halsen medaljer, men mere noget som kan agere pynt på en fin kjole eller jakke. Jeg har lavet en medalje til mig selv, for at minde mig selv om hvem jeg er og vil være.

Da jeg så denne hest viste jeg, at den skulle jeg lave en medalje af. En medalje til mig selv! For mig symboliserer en hest styrke, frihed og trofasthed. Tre ting jeg gerne vil mindes om hver dag og som jeg er stolt af at være.

At være stærk, altid holde på min frihed og altid være trofast ved de mennesker jeg elsker.

Her kan du se i billeder hvordan du laver din egen medalje

 

 
1.jpg
IMG_9931.JPG

1

4

7

2

5

8

3

8 copy.jpg

6

13 copy.jpg

9

Færdig

 

Måske du har læst dette indlæg før, det er en genudgivelse fra maj 2017

Nanna Martinussen