Upcycle dine smykker


 

Jeg elsker at få noget nyt ud af noget gammelt. Det er faktisk noget af det bedste jeg ved. Der er så mange måder at gøre det på, egentlig er det bare fantasien der sætter grænsen.

Jeg kan godt lige smykker der har en vis størrelse. Det er der flere årsager til. For det første så kan jeg godt lide at smykker ”larmer” lidt, for det andet kan de skjule en kaffeplet på tøjet, og det er pletter jeg har mange af! De kan også fremhæve din talje, pynte en lidt kedelig bluse og bare gøre din dag lidt mere glamourøs.

I dette indlæg viser jeg, hvordan du kan lave et lille vedhæng om til en medaljebroche. Det er en måde at upcycle et gammelt smykke på. Men der er et utal a varianter.

Se bare her hvad lidt velour og grosgrain bånd kan gøre

2 copy.jpg
1 copy.jpg

 
Nanna Martinussen