Sådan bruger du dine sommerkjoler ind i efteråret


Jeg er meget glad for mange af mine sommerkjoler – ikke mindst den nye jeg har lavet ud fra No. 15 Barcelona kappen. Jeg synes at gode kjoler skal kunne bruges året rundt – men jeg vil ikke fryse. Her vil jeg vise dig hvordan du kan style din Barcelona kjole til den koldere tid.

Jeg er ikke altid vild med at tage jakker og cardigans over mine kjoler – nogle gange kan det klæde en kjole men andre gange så kan det ødelægge hele kjolens udtryk.

Så i stedet for at tage noget tøj over så tager jeg noget under. Hemmeligheden er at finde en t-shirt eller bodystocking der sidder stramt, og har en halsudskæring der passer til den kjole du vil bruge den under.

Og men kun nogle få ændringer kan du gå fra et hverdagslook til et aftenlook - et bælte og et par høje hæle så er du klar til en aften ude.

9.jpg
8.jpg
5.jpg
6.jpg

 
Nanna MartinussenComment