Når garderoben er en visuel fortælling om dig!

I dag har jeg besluttet mig for at give min garderobe et ordentlig gennemsyn. Det kan jeg godt lide at gøre et par gange om året. Min garderobe fortæller rigtig meget om, hvordan jeg har det, hvor jeg er henne i mit liv og også hvordan jeg føler mig i min krop.

Man kan sige at min garderobe er et spejl på mit velbefindende, og hvor jeg er i mit liv.

Jeg har i mange måneder kæmpet lidt med min garderobe – er jeg vokset fra den?

Når jeg får det på den måde, så ved jeg at det er tid til at tage et kik på den. For på en eller anden måde fortæller den mig rigtig meget om de følelser, jeg ikke altid er helt bevidst om, at jeg føler. Jeg ved godt det lyder lidt skørt. Men tænk lige over det engang!

 Hvordan påvirker dit tøj dig og hvordan påvirker dit humør den måde du klæde dig på?

Jeg er over de seneste år blevet nogle størrelser større – jeg synes faktisk ,at jeg har kæmpet lidt med min vægt. Følt mig tyk og uattraktiv. Jeg har gemt alt det tøj som jeg gerne ville ”ned i” men tøj der sidder stramt og forkert ,fordi der er kommet flere kilo på kroppen føles ikke godt.

Men over de sidste 2-3 måneder er der sket en ændring i min selvfølelse. Det er ikke fordi jeg har tabt mig – nej det er fordi jeg har taget en tavs beslutning, om at passe på den krop jeg har. Ikke hele tiden tale ned til den, kalde den tyk, og slasket og sammenligne den med mine tynde veninder. Den fortjener bedre.

For mig er det, der virker, Ikke at have så meget fokus på min størrelse. Jo mere jeg har det, jo større har jeg en tendens til at blive. Det er det, der er sket de sidste par år. Nej, det vigtigste er at jeg passer på mig selv! Spiser rigtigt, får dyrket noget motion, sover mine 8 timer og husker ikke at arbejde for meget. Kort sagt tager mit ve og vel seriøst. Når jeg gør det, så får jeg ikke de samme negative følelser omkring min krop og mig selv!

Når jeg nu står og ser i min garderobe, så er det jeg ser tre forskellige garderober.


  1. En i str. 40 som jeg ikke har kunne passe i flere år. En garderobe som er sjov farverig og lidt skør.

  2. En som jeg gerne vil gemme mig i, den er meget mørk i sine farver med mere jersey end jeg egentlig bryder mig om. Og med en grad af bekvæmmelighed der gør mig doven.

  3. Og så er der den garderobe som jeg er landet i den de seneste måneder, den er stadig i sin spæde fase, men med flere farver. Den er mere sexet, glamourøs og klassisk og jeg synes at den tegner et billede jeg rigtig gerne ville være en del af.

Det giver også et meget godt billede på, hvordan jeg har haft det de seneste år – de har været hårde! Men jeg er nu et godt sted – på vej mod nye eventyr, med masser af mod, kampgejst og omgivet med en masse fantastiske mennesker og en tro på at det hele nok skal gå også når livet er lidt hårdt.

I dag vil jeg nyde min fridag til at finde ud af hvad der skal tilføres og skabes til den ”nye” garderobe.

Jeg ønsker dig en fantastisk solrig dag og uge

Kærligst Nanna

2.jpg