Step by Step: Hammershus


 

På sommerens officielle første dag, har vi sørget for det perfekte sommer-syprojekt. Vi har nemlig valgt at prøve et helt nyt koncept af. Vi kalder det ‘How To Do Fashion – Step by step’. Det er et begyndervenligt univers hvor der ikke er tekst, med sy-ord man ikke forstår; syvejledningen vil kun være videobaseret og vise alle trin. Med Step by step tager vi dig i hånden. Tasken kan naturligvis også sys af øvede syere.  

Det første mønster i dette format bliver Hammershus tasken. En taske med feminine detaljer, som er perfekt til hverdag, på ferien eller som projekttaske. Tasken har hank, stropper som både kan bruges som rygsæk, over skulderen og cross body. Den har quiltet bund som gør den mere stabil og en lynlås lomme i foret 

 På webshoppen kan du i dag købe kits til at sy Hammershus tasken. I disse kits vil du få alt med du skal bruge og der vil være 4 forskellige typer stof at vælge imellem. Har du allerede stof derhjemme vil det også være muligt at købe et kit kun med trim (snor, ringe og karabinhager). Der er et begrænset antal af kits, så de sælges kun så længe lager haves. 

Vi glæder os meget til at høre, hvad i synes om vores nye koncept. Da det er helt nyt, vil vi blive meget glade for feedback! Så tøv ikke med at skrive en kommentar eller en mail, det vil virkelig betyde meget at høre jeres mening så vi kan lave fremtidens mønstre endnu bedre! 

Hammershus tasken er den perfekte tilføjelse til vores Bornholmer-serie, No. 8 Svaneke og No. 9 Rønne, som er to af vores mest populære sommermønstre. Derfor har vi også givet de to mønstre en kærlig hånd og opdateret syvejledningerne med nye beskrivelser og tegninger. Derudover kommer mønsteret nu også i lag. Vi har samlet alle tre mønstre; No. 8 Svaneke, No. 9 Rønne og Hammershus tasken, i et bundle/sampak til en god pris 

God sylyst og start på sommeren!