Pak din kunnert med (næsten) kun ét mønster


 

Når jeg tager på ferie, prøver jeg at pakke min kuffert så praktisk som muligt. Jeg tænker ikke praktisk i ”shorts med mange lommer” men praktisk i den forstand at jeg gerne vil pakke så lidt som muligt med størst udbytte af outfits.

Jeg planlægger ALTID mine outfits inden jeg pakker, så jeg ved hvad der fungerer sammen og jeg vælge kun tøj som har mange styling muligheder.

Jeg har syet en rejsegarderobe af No. 7 Vanløse mønsteret for at vise hvor meget du kan få ud af et mønster. Jeg har også lavet en pakkeliste samt taget billeder af de outfits jeg vil pakke til min næste weekendtur til Rom, Paris eller en anden romantisk by i Europa.


Dag 1

jeg vil gerne føle mig godt tilpas samtidig med at jeg også føler jeg kan gå på en pæn resturent og spise en god frokost.

8.jpg
5.jpg

Et hurtigt skift, af med broche, bælte i taljen, ny taske og sko og jeg er klar til en aften i byen

12.jpg
11.jpg
10.jpg

Dag 2

En dag med lange gåture kræver bukser eller shorts for mig - ellers bliver mine inderlår hudløse.

farve+koordinering.jpg

Et Hurtigt skift og jeg er klar til en sjov aften i byen

20.jpg
22.jpg

Rejsedag

 
Nanna Martinussen