weekend workshop

Ihh jeg har haft en vild weekend. Jeg har afholdt min første workshop i konstruktion. Det var en prøve, for at se om det fangede de 6 skønne damer der deltog, og om mit koncept virkede. Det må siges at det gjorde dét. Det var nogle flittige damer som fik lavet alt fra grundforme, bukser, nederdele og skjorter.

Mit koncept er at man skal lære de grundlæggende teknikker i konstruktion, for kan du dem, kan du komme rigtig langt. Jeg har 5 forskellige grundmodeller. Man vælger hvad man vil lave og så hopper man i en af modellerne som man så arbejder ud fra. Det fungerede rigtig godt, og det betød at damerne nåede rigtig meget, fordi de kunne springe meget af det forarbejde over, som gør at man får et godt mønster. Jeg er meget stolt af dem.

I kan læse hvordan deres oplevelser var her. CecilieMariaChristinaAsliAnne sofieKaren

 

htdf1234workshopComment