FAKTISK SYNES JEG IKKE OM SNITMØNSTRE....

Jeg sidder og prøver at udvikle lidt på konceptet snitmønstre. Jeg er faktisk ikke så vild med med de snitmønstre der findes til voksne. Mest fordi jeg aldrig har haft en super god oplevelse med dem. Personligt synes jeg det er lidt af en jungle at finde rundt på et klassisk snitmønstre ark. Der er hundredevis af streger, de krydser hinanden, de er stiplet, prikket, og trekantet. Jeg synes at fra at man købet sit mønster, har fundet sin størrelse, til det er tegnet over, til man har læst og forstået og så er i gang, går der laaaang tid. Samtidig synes jeg ikke at jeg selv har haft stor succes med de mønstre jeg har prøvet af, og jeg har indtryk at jeg ikke er den eneste.

Jeg ønsker at lave mønstre som er lige til at gå til. Man kan ikke med ét mønstre ramme alle kropsformer, for vi er alle forskellige. Jeg synes at pasformen er noget af det vigtigste og det kræver en prøvemodel for at tøjet kommet til at sidde flot. Jeg vil prøve at indarbejde en måde hvor det er nemt at lave sin prøvemodel, uden at man skal tegne sit mønster over igen og igen.

Hvad tænker i om mine tanker? Jeg ville elske at få input fra jer.

Jeg er i skrivende stund i gang med at lave det første mønster. Det bliver en skøn nederdel.

htdf12341 Comment